Nieuweledenavond

Op 21 juni is er weer een Nieuweledenavond! Ben jij net lid geworden? Of juist wat langer, maar ben je benieuwd wat je precies kunt doen bij DWARS? Kom dan bij ons langs, en je leert niet alleen DWARS kennen, maar ook andere kersverse DWARSers! ?

DWARS is gevestigd in het hoofdkantoor van GroenLinks, aan de Oudegracht 312 in Utrecht. De inloop start om 19:00, om 19:30 beginnen we. Tijdens deze avond kom je te weten wat DWARS is, waar wij voor staan en vooral hoe jij actief kunt worden. Ook komt er een leuke DWARSe spreker: Dwayne Heuvelmans was actief bij DWARS en is nu gemeenteraadslid voor GroenLinks Tilburg. Hij zal vertellen over zijn connectie met DWARS. Na afloop gaan we natuurlijk gezellig samen borrelen om de avond af te sluiten.

DWARS wil dat iedereen hun activiteiten kan bezoeken, ook mensen met een kleinere portemonnee. Leden kunnen hun reiskosten daarom declareren via http://dwars.org/declareren.

Heb je iets nodig om deze activiteit voor jou toegankelijk te maken? Laat dit dan weten aan Adine via adine [at] dwars.org.

Meld je aan via dwars.org/nieuweledenavond, zet jezelf op aanwezig voor de laatste updates, en tot 21 juni!

21

Jun

Nieuweledenavond

DWARS Landelijk

Landelijk pand, Oudegracht 312, Utrecht
19.00