Masterclass Storytelling

Wil je leren hoe je op een krachtige manier een verhaal kan vertellen? Of wil je leren over wat storytelling is en hoe politici het toepassen? Kom dan op woensdag 11 december naar de masterclass storytelling! 💚🎤

Flor Gerritsen komt je dit keer alles vertellen over wat storytelling is en hoe je het kan toepassen in de politiek. Flor is trainer en heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen in storytelling. Na de masterclass gaat naar huis met een berg tips en tricks die je zelf kan toepassen om een krachtig verhaal te vertellen.

Heb je extra begeleiding of materialen nodig om dit evenement toegankelijk of bereikbaar te maken voor jou? Neem dan contact op met Joëlle via joelle [at] dwars.org. Leden kunnen hun reiskosten naar dit evenement declareren via https://dwars.org/declareren.

Helaas zijn de plekken voor deze masterclass al gevuld. Stuur een mailtje naar Joëlle via joelle [at] dwars.org als je op de reservelijst wil. Zij neemt dan contact met je op zodra er een plekje vrij is.

11

Dec

Masterclass Storytelling

DWARS Landelijk

Oudegracht 312, Utrecht
19:00