-UITGESTELD- Met DWARS naar het GroenLinks Congres

LET OP: Het GroenLinks congres van 14 maart is uitgesteld in verband met het de gezondheidsrisico’s van het coronavirus. GroenLinks is nog op zoek naar een nieuwe datum in de aankomende 3 maanden.
 
Zodra er meer bekend is, houden we jullie via dit evenement op de hoogte!

Oorspronkelijk bericht:

Op zaterdag 14 maart is het zover: het GroenLinks Congres van 2020! 🍀 Het vindt plaats in het congrescentrum 1931 te Den Bosch. Op het congres nemen we belangrijke besluiten over de koers van de partij, en kan jij als lid je stem laten horen.

Uiteraard zal DWARS ook spreken op het congres, en onder andere een aantal moties verdedigen. Om dat goed te kunnen doen, kunnen we jouw hulp gebruiken: als bezoeker krijg je een sprekersbon waarmee je ons spreektijd kan geven. Dus: met jouw aanwezigheid help je de standpunten van DWARS werkelijkheid te maken! Daar wil jij toch ook bij zijn?

Meld je gratis aan voor het congres via 👉 https://mijn.groenlinks.nl/congres-2020
Let op: om stemrecht te hebben op het congres, moet je je vóór 14 februari aanmelden!

DWARS wil dat iedereen hun activiteiten kan bezoeken, ook mensen met een kleinere portemonnee. Omdat dit congres een GroenLinks evenement is, werkt het declareren van reiskosten net even anders: alleen als leden met een groepsticket naar het congres reizen, kunnen ze hun reiskosten declareren via dwars.org/declareren.

Ook niet leden zijn welkom om het congres te bezoeken.

14

Mar

-UITGESTELD- Met DWARS naar het GroenLinks Congres

DWARS Landelijk

Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch
10:00