DWARS Inputsessies – Rotterdam

De programmacommissie is al een tijdje bezig met het verzamelen van ideeën voor het nieuwe politiek programma. Jouw mening is daarin heel belangrijk! Daarom trekken we in september door het land om jullie input te verzamelen. Het politiek programma is belangrijk voor DWARS en DWARSers, dus zet de datum van de avond het dichtst bij jou in de buurt vast in je agenda!

Tijdens deze avonden gaan we met jullie in gesprek, peilen en verzamelen we al jullie input om daar verder mee aan de slag te gaan. De avonden bieden drie verschillende mogelijkheden om input te leveren. Klik hier voor meer info daarover.

Elke inputavond zijn er een aantal Hete Hangijzers die worden besproken 🔥 Een aantal van deze Hete Hangijzers bespreken we ook in andere steden. Check de overige events voor meer info!

In Rotterdam gaan we de volgende Hete Hangijzers bespreken:

  • CO2-opslag
  • Besnijdenis
  • Flexwerk
  • Positieve discriminatie

Kan je deze avond niet? Check dan verder of je op één van de overige vier locaties en data wel kan! En anders is de programmacommissie altijd te bereiken via programmacommissie [at] dwars.org

DWARS wil dat iedereen hun activiteiten kan bezoeken, ook mensen met een kleinere portemonnee. Leden kunnen hun reiskosten daarom declareren via https://dwars.org/declareren.

Heb je iets nodig om deze activiteit voor jou toegankelijk te maken? Laat dit dan weten aan Casey via casey [at] dwars.org.

12

Sep

DWARS Inputsessies – Rotterdam

DWARS Landelijk

Dirk Smitsstraat 76, 3031 XE Rotterdam, Nederland
19:00