DWARS Inputsessies – Groningen

De programmacommissie is al een tijdje bezig met het verzamelen van ideeën voor het nieuwe politiek programma. Jouw mening is daarin heel belangrijk! Daarom trekken we in september door het land om jullie input te verzamelen. Het politiek programma is belangrijk voor DWARS en DWARSers, dus zet de datum van de avond het dichtst bij jou in de buurt vast in je agenda!

Tijdens deze avonden gaan we met jullie in gesprek, peilen en verzamelen we al jullie input om daar verder mee aan de slag te gaan. De avonden bieden drie verschillende mogelijkheden om input te leveren. Klik hier voor meer info daarover.

We beginnen met een ronde waarin je je mening kan geven over iets waar je deskundig in bent, door kennis of ervaring. Bereid hiervoor een korte pitch met je standpunt en belangrijkste argument(en) en ga met de zaal in gesprek.

Vervolgens zijn er een aantal Hete Hangijzers die worden besproken 🔥 Een aantal van deze Hete Hangijzers bespreken we ook in andere steden. Check de overige events voor meer info!

In Groningen gaan we de volgende Hete Hangijzers bespreken:

  • Referenda
  • Gas*
  • Positieve discriminatie
  • (Grenzen aan de) vrijheid van meningsuiting

* Gas is natuurlijk geen DWARSe Hete Hangijzer, maar als Programmacommissie vinden we dit een belangrijke onderwerp om te bespreken

Tenslotte is er ruimte voor vrije input. Bij deze ronde hoef je niet per sé een expert te zijn op een onderwerp, maar bedenk wel van te voren wat je wil pitchen en bereid je voor op het gesprek met de zaal.

Een korte voorbereiding helpt jou en ons in alle gevallen om de discussie goed te voeren en daarmee het politiek programma vooruit te helpen.

Kan je deze avond niet? Check dan hier of je op één van de overige vier locaties en data wel kan! En anders is de programmacommissie altijd te bereiken via programmacommissie [at] dwars.org

DWARS wil dat iedereen hun activiteiten kan bezoeken, ook mensen met een kleinere portemonnee. Leden kunnen hun reiskosten daarom declareren via https://dwars.org/declareren.

Heb je iets nodig om deze activiteit voor jou toegankelijk te maken? Laat dit dan weten aan Casey via casey [at] dwars.org.

13

Sep

DWARS Inputsessies – Groningen

DWARS Landelijk

Coehoornsingel 87, 9711 BR Groningen, Nederland
19:00