DWARS Gala

18 januari | 21.00 | Unitas (Lucas Bolwerk 8 te Utrecht)

Alle DWARSers in één keer een gelukkig nieuwjaar wensen onder het genot van een biertje, wijntje of frisje? Dat kan op het DWARS-gala!

Dit jaar vindt het gala plaats op 18 januari. Tijdens het gala zullen we veilen voor het goede doel! Heb je een talent dat jij kan veilen, zoals een dansles geven of iemand leren borduren? Stuur dan een mailtje naar Benthe. Het goede doel is de Waddenvereniging, een vereniging die zich inzet voor het behoud van het werelderfgoed de Waddeneiland en haar ecologische status. Relevanter kan het bijna niet!

De deuren sluiten om 23:00, dan start de veiling en kun je niet meer naar binnen.

Het kaartje voor het gala kost €13,50. Voor dit bedrag kun jij op het gala onbeperkt wijn, bier en fris drinken. Neem je legitimatie mee naar het gala, dan kunnen we jou een bandje geven waarmee je alcohol kunt krijgen. Een kaartje kopen kan via deze webshoppagina. 

Op het gala, speciaal voor alle DWARS-leden, mag je één gast meenemen. Deze persoon moet tegelijk met jou mee naar binnen, of je mag deze persoon even ophalen bij de deur.

Helaas heeft de locatie verschillende traptreden om in de zaal te komen en is er geen aangepast toilet, hiermee is de locatie niet rolstoeltoegankelijk. Mocht je iets anders nodig hebben om het gala voor jou toegankelijk te maken? Stuur dan een berichtje naar benthe [at] dwars.org.

Mocht het niet lukken om thuis te komen, neem dan uiterlijk woensdag contact op met Benthe [benthe at dwars.org]. zodat we dan een oplossing kunnen zoeken.

18

Jan

DWARS Gala

DWARS

Unitas, Lucasbolwerk 8, Utrecht
21:00