DWARS Gala

Wil je met al je DWARSe vrienden het nieuwe jaar inluiden? Dansen op foute hitjes onder het genot van een drankje? Dat kan op 11 januari tijdens het meest legendarische feest van het jaar: het DWARS-gala.

Het gala vindt dit jaar plaats op 11 januari vanaf 21.00. De locatie is studentenvereniging Unitas in Utrecht. Kaartjes voor het gala kosten €14,50. Hiervoor krijg je niet alleen een avond vol gezelligheid en muziek, maar ook onbeperkt bier, wijn en fris. Het gala is voor DWARS-leden. Je mag naast een kaartje voor jezelf wel een kaartje voor één introducé (niet-DWARSer) kopen. Deze persoon moet tegelijk met jou mee naar binnen, of je mag deze persoon even ophalen bij de deur. Kaartjes kan je kopen via deze link

Helaas heeft de locatie verschillende traptreden om in de zaal te komen en is er geen aangepast toilet, hiermee is de locatie niet rolstoeltoegankelijk. Mocht je iets anders nodig hebben om het gala voor jou toegankelijk te maken, stuur dan een berichtje naar joelle [at] dwars.org.

11

Jan

DWARS Gala

DWARS Landelijk

Lucasbolwerk 8, 3512 EG Utrecht
21:00