Bestuursinteresseavond

Het is voor ons nog steeds heel pijnlijk om te moeten zeggen, maar de zoektocht naar een nieuw bestuur is van start! Dus heb jij wel eens nagedacht of het bestuur iets voor jou is? Of heb je dat juist nog niet, maar wil je wel meer weten over het dagelijks leven van een bestuurslid? Of zoek je gewoon nóg een excuus om onder de sociale, groene en vrijzinnige mensen te zijn? Kom dan op 15 februari naar de bestuursinteresseavond!
Hier wordt kort verteld over de procedure van sollicitatie tot congres. Daarna vertelt elk bestuurslid over diens ervaringen van het afgelopen halfjaar. Daarna vertelt Lynn over haar functie als hoofdredacteur van de OverDWARS. Na afloop is er natuurlijk tijd voor vragen en om een praatje te maken met de Zoekcommissie of een bestuurslid naar keuze.
Het nieuwe bestuur wordt verkozen op het zomercongres (16 en 17 juni). Daarna is er een inwerkperiode waarin je meeloopt met je voorganger. Vanaf 1 juli neemt het nieuwe bestuur het officieel over. De bestuurstermijn loopt dan tot 1 juli 2019. De bestuursfuncties (en huidig bestuursleden) zijn:
– Voorzitter (Bas)
– Secretaris (Sigrid)
– Penningmeester (Aafke)
– Politiek Secretaris (Nol)
– Internationaal Secretaris (Rosanne)
– Campagne & Communicatie (Robert)
– Scholing & Activiteiten (Lotte)
– Organisatie & Leden (Anne)
– Vicevoorzitter (Rosanne). Let op: dit is geen aparte functie, maar een aanvulling op één van de andere functies, behalve op die van voorzitter. Er wordt één vicevoorzitter verkozen.
Naast een nieuw bestuur, wordt op het zomercongres ook elk jaar de nieuwe hoofdredacteur van de OverDWARS verkozen. Lynn is erbij op deze avond, dus ook aan haar kun je al je vragen stellen over deze prachtige functie!
Zet je op aanwezig op facebook.

15

Feb

Bestuursinteresseavond

DWARS

Oudegracht 312, Utrecht
19:30