Activiteitencommissie

Commissievoorzitter:

voorzitter.activiteiten@dwars.org

Solliciteer tot 6 november voor Commissie Voorzitter.

Commissiesecretaris:

secretaris.activiteiten@dwars.org

Solliciteer tot 6 november voor Commissie Secretaris.

Verantwoordelijk bestuurslid: Esmay Versteegh & Jarno Bongers, esmay@dwars.org – jarno@dwars.org

De Activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten en ondersteunt het bestuur. Denk bijvoorbeeld aan het formatiespel, het zomerkamp, verschillende masterclasses, de DWARS Kampioenschappen en DWARS got talent. De georganiseerde activiteiten zijn vooral leerzaam, of gewoon heel gezellig! Om dit te organiseren, vergadert de Activiteitencommissie ongeveer eens per twee of drie weken. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

De Activiteitencommissie is een nieuwe commissie die in het leven is geroepen. Het is een samenwerking tussen de Scholingscommissie (deze commissie zorgde voor de scholing binnen DWARS en de workshops) en de Bijzondere Activiteitencommissie (deze commissie zorgde voor bijzondere activiteiten zoals het zomerkamp en DWARS got talent) Dit is nu samengevoegd tot een commissie!

Zit je vol met ideeën of heb je interesse om een keertje mee te kijken bij een vergadering? Mail dan naar jarno@dwars.org of esmay@dwars.org! Ook voor vragen kun je bij Jarno of Esmay terecht. Of kijk op deze pagina!

 

Algemeen Bestuurslid

Voornaamwoorden: hij/hem
Jarno is algemeen bestuurslid met als portefeuilles Kaderbegeleiding en…

Jarno Bongers

Algemeen Bestuurslid

Voornaamwoorden: zij/haar
Esmay is algemeen bestuurslid met als portefeuilles Activiteiten en…

Esmay Versteegh