Aanmelden kaderavonden

De kaderavonden komen eraan! Normaal gesproken is de kaderdag de dag waarop alle DWARSe vrijwilligers trainingen krijgen als bedankje voor alle harde inzet. Door corona kan dit natuurlijk niet in normale vorm doorgaan, dus zijn het dit jaar drie online avonden: woensdag 7 april, donderdag 15 april en maandag 19 april.

Inschrijven kan tot en met donderdag 1 april!

 

Hoe werkt het?
Op elke avond worden er twee verschillende trainingen gegeven, tegelijkertijd. Je kunt je dus voor één training per avond inschrijven. Daarnaast zijn er in totaal zes trainingen en hebben we een kader met ongeveer 130 vrijwilligers. Dit betekent dat je waarschijnlijk maar bij één of twee trainingen kunt zijn. Verdeel daarom bijvoorbeeld met je orgaan wie naar welke training wil, zodat jullie als orgaan zoveel mogelijk kennis meekrijgen!

Geef in het formulier hieronder aan welke trainingen je top 3 zijn. Geef het ook aan als je op een avond absoluut niet kan. Je hoort op 3 april voor welke training je bent ingedeeld. Het kan zijn dat dit niet een van je eerste voorkeuren is – dat kan zijn omdat een training bijvoorbeeld al vol zit of omdat veel anderen uit jouw orgaan er ook al naartoe willen.

 

Hoe ziet het programma van de avonden eruit?
We beginnen rond 19:00 en de training zal vaak duren tot 21:00. Daarna is er nog de mogelijkheid om gezellig na te praten met de andere kaderleden uit je training.

 

Welke trainingen worden er gegeven?
Op woensdag 7 april trappen we af met de volgende twee trainingen:

  • Onderhandelen en Overtuigen: In de politiek bereik je niks in je eentje. Leer daarom in deze training hoe je compromissen sluit, maar ook hoe je anderen kan overtuigen van jouw gelijk. Handig in samenwerking met andere organen binnen DWARS, maar ook met andere organisaties!
  • Diversiteit en inclusiviteit – door ECHO: Wat houden diversiteit en inclusiviteit in? Waarom zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijk? En hoe zorg je ervoor dat jouw commissie of afdeling inclusief wordt? Daar gaan we het in deze training over hebben. Maak je klaar voor een avond vol met leerzame gesprekken!

Op donderdag 15 april geven we deze twee trainingen:

  • Storytelling: Heb jij vaak goede ideeën in je hoofd, maar heb je moeite om het over te brengen? In deze workshop storytelling leer je hoe je je boodschap het best overbrengt. Leer hoe je mensen inspireert met een sterke presentatie.
  • Vergroot je politieke impact: Wil je meer leren over hoe je politiek impact maakt? In deze training leer je hoe je je netwerk goed kan gebruiken en wat je moet doen om een politieke stempel achter te laten.

Op maandag 19 april geven we deze twee trainingen:

  • Timemanagement: Vind jij het lastig om je tijd in te delen? Heb je het idee dat je veel werkt maar weinig gedaan krijgt? Of haal je vaak deadlines niet? In deze training leer je hoe je effectief kunt plannen en daardoor nooit meer een deadline hoeft te missen!
  • Coronaproof activisme – door Stroomversnellers: Door de coronacrisis zijn de mogelijkheden van het activisme veranderd. Hoe voer je actie tijdens de coronacrisis? Zowel online als fysiek? Dat zul je leren in deze activisme-training!

 

Waar vinden de trainingen plaats?
De trainingen zijn online, op zoom. Het is handig om zoom van te voren te installeren op je laptop, computer of telefoon. De zoomlinks krijgen jullie kort voor de training toegestuurd.

 

Heb je nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar Neele via neele@dwars.org.


Oeps! We konden je formulier niet vinden.